Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Cikkek

DSC Riasztók
16
Jan

Hogyan működik egy behatolásjelző rendszer

Üdvözöljük a DSC biztonsági rendszerek áttekintésében. Egy riasztó rendszer első látásra bonyolultnak tűnhet, de ezzel a kis rövid bemutató segítségével, rávilágítunk, hogy a DSC rendszer rendkívül egyszerű és könnyen használható bárki számára.

TECHNOLÓGIAI CSÚCSKATEGÓRIÁS KLÍMÁK A GREE-TŐL
18
Okt

Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartománny: -30°C ~ +54°C

KLÍMA VÁSÁRLÁS SORÁN FIGYELENDŐ SZEMPONTOK
18
Okt

A teljesítmény

A megfelelő hűtésteljesítmény kiválasztása nagyon fontos, legjobb szakember véleményét kikérni. Az alábbi információkat érdemes figyelembe venni, ha klíma berendezést szeretnénk beszereltetni:

Klíma tisztítás fontossága
11
Okt

A légkondicionálók beltéri egységének belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért célszerű a klímát tisztán tartani.

Energia osztály
11
Okt

Az energiacímke az adott klímaberendezés energiafelhasználását mutatja, melyet hét különböző betűjelzéssel (A,B,C,D,E,F,G) és hét különböző színnel jelölt osztályba soroltak. Az A-val jelölt klímaberendezéseknek a legjobb az energia felhasználásuk, a G-vel jelölt berendezéseknek pedig a legrosszabb.