Videomegfigyelő kamera rendszerek

Az Alarm Wachter a világ két legnagyobb CCTV videomegfigyelő eszközöket gyártó cég a Dahua és Hikvision termékeit használja a kivitelezések során. Otthonuk védelme érdekében kültéri éjjellátó kamera rendszerek beszerelését ajánljuk a leginkább. Egy családi ház teljes kültéri bekamerázásához már akár 4 kamera is elegendő lehet. 

A telepített rendszer élő képeit el tudja érni a világ bármely pontjáról akár okostelefonon keresztül is. Ehhez nincs másra szükség, mint a rögzítőegységet a telepítés helyén lévő internetre csatlakoztatni a meglévő router segítségével. A kamera élő képének megtekintéséhez szükséges program ingyen letölthető android és más mobil által használt operációs rendszerre.

Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk biztonsági kamera rendszerek beszerelését rövid határidővel. Töltse ki a gyors ajánlatkérőt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Debrecenben, Budapesten ingyenes helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk. Töltse ki a legalul található árajánlatkérő űrlapot!

Dahua biztonsági kamera rendszerek

A betörőket már maga a kamera látványa is elriasztja a bűncselekmény elkövetésétől. Ezek az Inframegvilágitós kamerák különböző felbontással (már szinte min. FULL HD) és látószöggel rendelkeznek ahol a kivitel lehet cső vagy dome kinézetű. Számtalan variácó az ügyfelek igényeire szabva. DAHUA HDCVI technológiájú analóg rendszerek megfizethető áron minmum Full HD felbontással. Digitális IP alapú videomegfigyelő rendszerek komplexebb akár száz nagy felbontású kamera fogadására képes eszközök ipari felhasználásra. A rögzítéshez szükség van egy HDD tárolóra, amely méretétől függően 1 heti vagy akár több hónapnyi felvételt is képes rögzíteni.