Videomegfigyelő rendszerek

Az Alarm Wachter a világ két legnagyobb CCTV videomegfigyelő eszközöket gyártó cég a Dahua és Hikvision termékeit használja a kivitelezések során. Otthonuk védelme érdekében kültéri éjjellátó kamera rendszerek beszerelését ajánljuk a leginkább. Egy családi ház teljes kültéri bekamerázásához már akár 4 kamera is elegendő lehet. 

A telepített rendszer élő képeit el tudja érni a világ bármely pontjáról akár okostelefonon keresztül is. Ehhez nincs másra szükség, mint a rögzítőegységet a telepítés helyén lévő internetre csatlakoztatni a meglévő router segítségével. A kamera élő képének megtekintéséhez szükséges program ingyen letölthető android és más mobil által használt operációs rendszerre.

Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk biztonsági kamera rendszerek beszerelését rövid határidővel. Töltse ki a gyors ajánlatkérőt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk.

Dahua biztonsági kamera rendszerek

A betörőket már maga a kamera látványa is elriasztja a bűncselekmény elkövetésétől. Ezek az Inframegvilágitós kamerák különböző felbontással (már szinte min. FULL HD) és látószöggel rendelkeznek ahol a kivitel lehet cső vagy dome kinézetű. Számtalan variácó az ügyfelek igényeire szabva. DAHUA HDCVI technológiájú analóg rendszerek megfizethető áron minmum Full HD felbontással. Digitális IP alapú videomegfigyelő rendszerek komplexebb akár száz nagy felbontású kamera fogadására képes eszközök ipari felhasználásra. A rögzítéshez szükség van egy HDD tárolóra, amely méretétől függően 1 heti vagy akár több hónapnyi felvételt is képes rögzíteni.

Dahua Full Color kamerák

Az alábbi Dahua IP kamerák minimum 30méter éjszakai IR hatótávval rendelkeznek és legalább 2megapixel FULL HD felbontásúak ami kiválóan alkalmasak családi házak, üzletek megfigyelésére.  A Full Color kamerák már alkalmasak az éjszakai kép színes megjelenítésére. Az alábbi egy összehasonlító video a hagyományos IR és a FULL Color kamera között.