Videomegfigyelő kamera rendszerek

Az Alarm Wachter a világ két legnagyobb CCTV videomegfigyelő eszközöket gyártó cég a Dahua és Hikvision termékeit használja a kivitelezések során. Otthonuk védelme érdekében kültéri éjjellátó kamera rendszerek beszerelését ajánljuk a leginkább. Egy családi ház teljes kültéri bekamerázásához már akár 4 kamera is elegendő lehet. 

A telepített rendszer élő képeit el tudja érni a világ bármely pontjáról akár okostelefonon keresztül is. Ehhez nincs másra szükség, mint a rögzítőegységet a telepítés helyén lévő internetre csatlakoztatni a meglévő router segítségével. A kamera élő képének megtekintéséhez szükséges program ingyen letölthető android és más mobil által használt operációs rendszerre.

Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk biztonsági kamera rendszerek beszerelését rövid határidővel. Töltse ki a gyors ajánlatkérőt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Debrecenben, Budapesten ingyenes helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk. Töltse ki a legalul található árajánlatkérő űrlapot!

Dahua biztonsági kamera rendszerek

A betörőket már maga a kamera látványa is elriasztja a bűncselekmény elkövetésétől. Ezek az Inframegvilágitós kamerák különböző felbontással (már szinte min. FULL HD) és látószöggel rendelkeznek ahol a kivitel lehet cső vagy dome kinézetű. Számtalan variácó az ügyfelek igényeire szabva. DAHUA HDCVI technológiájú analóg rendszerek megfizethető áron minmum Full HD felbontással. Digitális IP alapú videomegfigyelő rendszerek komplexebb akár száz nagy felbontású kamera fogadására képes eszközök ipari felhasználásra. A rögzítéshez szükség van egy HDD tárolóra, amely méretétől függően 1 heti vagy akár több hónapnyi felvételt is képes rögzíteni.

Dahua kamera szett árlista


Az alábbi Dahua IP kamera szettek 30méter éjszakai IR hatótávval rendelkeznek ami kiválóan családi házak, üzletek megfigyelésére. Választható cső vagy dome kivitelben, ugyanazon áron. Mindegyik 2 megapixel FULL HD felbontású mivel azok éjszakai képe jobb mint a 4 megapixeles kameráké és kedvezőbb is az áruk. A Full Color kamerák már alkalmasak az éjszakai kép színes megjelenítésére. Az összes eszközre mint a rögzítő, merevlemez, kamera és switch 3 év garancia jár. Az árak Bruttó árak és tartalmazzák a 27% Áfát, tartalmazzák a beszerelés díját is Debrecenben. Nem tartalmazza viszont a szükséges kábel és védőcső hálózat kiépítését és a kiszállási díjat Debrecen területén kívül. Magánszemélyeknek 5% kedvezmény biztosítunk!

Dahua 4 kamerás IP 2mpix CCTV szett

4csatornás NVR, POE, 30m IR, 2mpix kamerák, 1TB HDD

290 000 Ft

Dahua 5 kamerás IP 2mpix CCTV szett

8csatornás NVR, POE, 30m IR, 2mpix kamerák, 2TB HDD

374 000 Ft

Dahua 6 kamerás IP 2mpix CCTV szett

8csatornás NVR, POE, 30m IR, 2mpix kamerák, 2TB HDD

412 000 Ft

Dahua 7 kamerás IP 2mpix CCTV szett

8csatornás NVR, POE, 30m IR, 2mpix kamerák, 2TB HDD

450 000 Ft

Dahua 8 kamerás IP 2mpix CCTV szett

8csatornás NVR, POE, 30m IR, 2mpix kamerák, 2TB HDD

488 000 Ft

Dahua 4 kamerás IP 2mpix CCTV szett színes éjsz.

4csatornás NVR, POE, 30m IR szín., 2mpix kamerák, 1TB HDD

348 000 Ft

Dahua 5 kamerás IP 2mpix CCTV szett színes éjsz.

8csatornás NVR, POE, 30m IR szín., 2mpix kamerák, 2TB HDD

447 000 Ft

Dahua 6 kamerás IP 2mpix CCTV szett színes éjsz.

8csatornás NVR, POE, 30m IR szín., 2mpix kamerák, 2TB HDD

499 000 Ft

Dahua 7 kamerás IP 2mpix CCTV szett színes éjsz.

8csatornás NVR, POE, 30m IR szín., 2mpix kamerák, 2TB HDD

552 000 Ft

Dahua 8 kamerás IP 2mpix CCTV szett színes éjsz.

8csatornás NVR, POE, 30m IR szín., 2mpix kamerák, 2TB HDD

604 000 Ft