Klímaberendezések

Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nélkülözhetetlen készüléke lehet.

Vállalatunk tevékenységi körébe tartozik főleg a lakossági klímaberendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is. Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében kínáljuk a kiváló ár-érték arányú Sinclair és Gree márka termékeit. 

A SINCLAIR erőssége, hogy kiváló minőségű termékeiet ésszerű áron kínálja.             > bővebben <

Klímaberendezések szolgáltatási díjai

Klímaberendezés telepítése: 50 000 Ft+Áfa (1db beltéri és 1db kültéri egység) Spec.szerelési körülmények eseten + 10 000 Ft+Áfa felár

Rézcsőhálózat kiépítése: 6000 Ft+Áfa/m (kültéri és beltéri egység közötti távolság)

Segédanyag (tartókonzol, gumibak stb.) 7000 Ft+Áfa

Kiszállási díj Debrecen területén történő klíma telepítése esetén ingyenes. Debrecen területén kívül 250 Ft+Áfa/km (oda-vissza)

Klímaberendezés tisztítása, karbantartása: 8 500 Ft+Áfa/db

+kiszállási díj: 3 500Ft+Áfa Debrecenben, 200 Ft+Áfa/km vidéken


AKCIÓ!!! Most minden oldalfali Gree, Sinclair és Syen klíma szettet kedvezményesen, 50 000 Ft +Áfa helyett 25 000 Ft+Áfa áron szereljük be. A Gree és Syen termékekre 3+2 év a Sinclair termékekre 5 év kiterjesztett garanciát adunk az általunk telepített készülékekre.
A fenti 50% kedvezmény kizárólag a készülék szerelésének munkadíjára érvényes, a rézcső és cseppvízhálózat kiépítésére, kiszállási díjra és egyéb segédanyagokra nem. 

további részletek és termékek www.alarmwachter.com webáruházban


SINCLAIR és GREE Oldalfali klímaberendezések

Kategóriák