Klímatechnika

Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében kínáljuk a kiváló ár-érték arányú Sinclair és Gree márka termékeit 3-5 év garanciával. A készülékek közül szinte mindegyik wi-fi csatlakozással ellátott hűtő-fűtő légkondícionáló berendezések oldalfali, kazettás mennyezeti, parapett, légcsatornás, mobil stb kivitelben. Lehetőség van "multi rendszer" megoldással, egy kültérihez több beltéri egységet csatlakoztatni. A megfelelő készülék teljesítményének 2,6 - 3,5 - 5,2- 7 kw stb. kiválasztása főleg a hűteni vagy fűteni kívánt helyiség méretének (négyzetméter ill. légköbméter) és fekvésének meghatározásával történik. 

Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nélkülözhetetlen készüléke lehet. A Gree és Sinclair split klíma berendezések szinte mindegyike már fűtésre is optimalizált, így egy plusz alternatíva lehet a téli hónapok energiatakarékos fűtésének megoldására.

Vállalatunk tevékenységi körébe tartozik a különböző kivitelű split klímaberendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is több mint 15 éves szakmai tapasztalattal. Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk klímaberendezések beszerelését rövid határidővel. Tekintse meg a klímatechnikai termékeket honlapunkon, nézelődjön a Gree, Syen, Sinclair klímaberendezések közül, töltse ki az árajánlat kérő űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Debrecenben, Budapesten helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk

Gree és Sinclair klímaberendezések

A kínai Gree gyár 1991-ben jött létre Zhuhai-ban . Ma a folyamatos kutatásnak, innovációknak, az új gyártási technológiáknak, értékesítési és marketing módszereknek köszönhetően  a nemzetközi klíma, légkondicionáló iparág vezető szereplőjévé vált. Így van ez hazánkban is, hiszen jelenleg a Gree az egyik legnépszerűbb és legnagyobb eladási darabszámmal rendelkező klímatechnikai márka amely széles termékpalettával tudja kielégíteni a lakossági, üzleti és ipari hűtési-fűtési igényeket. CÉGÜNK A GREE MAGYARORSZÁG SZERZŐDÖTT PARTNERE.

A Sinclair fő erőssége, hogy kiváló minőségű klímatechnikai terméket kínál ésszerű áron. Termékpalettája között megtalálható a klímatechnikai eszközök széleskörű választéka mint pl. a split mono, multi, split, légcsatornás, kazettás, parapet, mobil és egyéb ipari légkondícionáló berendezések.  Nagy raktárkészlettel rendelkezik és nagy hangsúlyt fektet az értékesítés után szolgáltatásokra. A teljesítmény - ár - minőség arány számukra a legfontosabb. A SINCLAIR márka célkitűzése hogy otthonosabbá tegye földünk lakosainak életét, nagy hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre is.

Klímára szükség van és biztos, hogy lesz, nem csak Debrecenben!

https://www.ksh.hu/stadat_files/kor/hu/kor0071.html

Nyáron a tartós meleg miatt a falak átmelegszenek és még sokszor az éjjeli szellőztetéssel sem lehet eléggé lehűteni a lakást.

Megoldás a légkondicionálás?

Amíg a tudomány jobb megoldást nem kínál, jelenleg a klíma a megoldás, amivel lehetőségünk van lakásunk, irodánk vagy üzlethelyiségünk mikroklímájának szabályozására és beállítására.

A légkondicionálás biztosítja a levegő hűtését és a beállított hőmérséklet fenntartását.

Egy jó minőségű klíma beszerelése munkaigényes, és nem utolsó sorban szakmai hozzáértést igénylő feladat. Természetesen az ár is közrejátszik a klíma kiválasztásánál, de kínálatunkban minden igényhez megfelelő légkondicionáló berendezés megvásárolható.

Mit kell figyelembe venni klíma telepítésénél?

- A mennyezet magasságát, az ajtónyílások méretét és az ablakok számát, valamint a modern műanyag ablakok megléte / hiánya jelentősen befolyásolhatja a légkondicionáló szükséges teljesítményértékeit.

- A lakásban, vagy az egyes helyiségekben lévő eszközök száma, amelyek sok hőt termelnek, amit fontos figyelembe venni a klíma telepítésénél.

- Mielőtt megrendelné a kiválasztott légkondicionálót debreceni kínálatunkból, érdemes figyelembe venni a lakásban élők számát is.

- A ház napos oldalán lévő helyiségek 25%-kal több kapacitást igényelnek. Azokban a helyiségekben, amik a tűző napnak nincsenek kitéve, egy egyszerű, átlagos paraméterekkel rendelkező klíma beszerelése is elegendő.

Bízzuk szakemberekre a klíma kiválasztását és telepítését

Munkatársaink Debrecenben részletesen kiértékelik a rendelkezésükre álló adatokat, és azok alapján megadják az optimális légkondicionáláshoz megfelelő, valamint szóba jöhető klímák listáját.

Hogyan válasszuk ki az ideális klímaberendezést

Számos modell, márka létezik, különböző áron, méretben és funkcióval.

Fix légkondicionáló vagy hordozható légkondicionáló?

Mindkét típusnak megvannak az előnyei, illetve a hátrányai, és mindkettő az igényeinktől, otthonunk vagy irodánk adottságaitól, valamint a felhasználás módjától függ.

A hordozható klíma nagyrészt a mobilitása és ára miatt előnyös. Tény, hogy a mobil klíma olcsóbb, hiszen ezek a klímák nem igényelnek telepítést, azonnal használatra készek. Hatékonyságukat tekintve viszont kedvezőtlenebbek, valamint sokkal zajosabbak összehasonlítva az oldalfali split klímákkal, így tehát végleges, optimális megoldást az oldalfali klíma berendezések kínálnak.

Nagyobb hatékonyságot és csendet garantálnak az oldalfali Gree, Syen és Sinclair klímák, ezért kiválóan alkalmasak nagy irodák, üzlethelyiségek vagy kisebb-nagyobb szobák légkondicionálására egyaránt.

A Sinclair, Gree és Syen klíma beltéri és kültéri egységből áll, a kültéri egységet a házon kívül kell felszerelni.

A Gree, Syen és Sinclair klímák között is megkülönböztethetünk monosplit és multi split változatokat. A monosplit klímák mindösszesen egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. A multi split klímák kültéri egysége pedig nagyobb teljesítményű, ezért több beltéri egységet is lehet hozzájuk csatlakoztatni.

Az oldalfali Gree, Syen és Sinclair klímák előnyei

- klímaberendezések csendes működése

- a split rendszer belső blokkja szinte észrevehetetlen egy belső térben

- a beltéri klímaberendezések szinte bárhol felszerelhetők

- egyszerű és kényelmes kezelés

Nagy választékot kínálunk Debrecenben Syen, Sinclair és Gree klímákból

Ma az energiahatékonyság nagyon fontos. Minél energiahatékonyabb egy rendszer, vagy készülék, annál több pénzt takarítunk meg.

Klíma kínálatunkban megtalálható néhány olyan típus, amely integrált WiFi modullal is rendelkezik, így kényelmes vezérlést biztosít okostelefonról, vagy táblagépről.

Kell-e és ha igen, miért kell a klímát rendszeresen karbantartani és tisztítani?

Azidőben történő klíma karbantartása, tisztítása a leghatékonyabb módja annak, hogy a berendezés a lehető leghosszabb ideig megbízhatóan működjön.

A klíma rendszeres tisztítása egészségünk kulcsa

A beltéri egységbe jutó levegő nem csak felmelegszik vagy lehűl. A klíma szűrőin megtelepedő por, szennyeződés, és a pollenek rontják a lakásban lévő levegő minőségét. Annak érdekében, hogy maga a légkondicionáló működése zavartalan legyen és a helyiség levegője is tiszta maradjon, el kell végezni a klíma tisztítását. A klíma típusától függően a szűrő mosható, szárítható és visszaszerelhető, de egyes klímák szűrői csak porszívózhatók, vagy csak cserélhetőek.

A nyári szezon kezdete előtt ajánlott a klíma karbantartása, tisztítása

Munkatársaink a teljes körű klíma karbantartást Debrecenben vállalják és megbízhatóan, hatékonyan végzik.

A teljes körű klíma karbantartás munkák Debrecenben a következőket tartalmazzák:

  • A beltéri egység tisztítása
  • A kültéri egység tisztítása és mosása
  • A teljes csővezeték öblítése és öblítése
  • A vízelvezető rendszer ellenőrzése
  • Az elektromos érintkezők minőségének ellenőrzése

Munkatársaink tapasztalata alapján a rendszeres éves klíma karbantartás legalább 30%-kal növeli a légkondicionáló berendezések élettartamát.

Címkefelhő: klíma Debrecen, klíma beszerelés Debrecen, klíma telepítés Debrecen, klíma karbantartás Debrecen, klíma tisztítás Debrecen, légkondicionáló Debrecen, Gree klíma Debrecen, Syen klíma Debrecen, Sinclair klíma Debrecen