Klímatechnika

Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében kínáljuk a kiváló ár-érték arányú Sinclair és Gree márka termékeit 3-5 év garanciával. A készülékek közül szinte mindegyik wi-fi csatlakozással ellátott hűtő-fűtő légkondícionáló berendezések oldalfali, kazettás mennyezeti, parapett, légcsatornás, mobil stb kivitelben. Lehetőség van "multi rendszer" megoldással, egy kültérihez több beltéri egységet csatlakoztatni. A megfelelő készülék teljesítményének 2,6 - 3,5 - 5,2- 7 kw stb. kiválasztása főleg a hűteni vagy fűteni kívánt helyiség méretének (négyzetméter ill. légköbméter) és fekvésének meghatározásával történik. 

Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nélkülözhetetlen készüléke lehet. A Gree és Sinclair split klíma berendezések szinte mindegyike már fűtésre is optimalizált, így egy plusz alternatíva lehet a téli hónapok energiatakarékos fűtésének megoldására.

Vállalatunk tevékenységi körébe tartozik a különböző kivitelű split klímaberendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is több mint 15 éves szakmai tapasztalattal. Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk klímaberendezések beszerelését rövid határidővel. Tekintse meg a klímatechnikai termékeket honlapunkon, nézelődjön a Gree, Syen, Sinclair klímaberendezések közül, töltse ki az árajánlat kérő űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Debrecenben, Budapesten helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk

Gree és Sinclair klímaberendezések

A kínai Gree gyár 1991-ben jött létre Zhuhai-ban . Ma a folyamatos kutatásnak, innovációknak, az új gyártási technológiáknak, értékesítési és marketing módszereknek köszönhetően  a nemzetközi klíma, légkondicionáló iparág vezető szereplőjévé vált. Így van ez hazánkban is, hiszen jelenleg a Gree az egyik legnépszerűbb és legnagyobb eladási darabszámmal rendelkező klímatechnikai márka amely széles termékpalettával tudja kielégíteni a lakossági, üzleti és ipari hűtési-fűtési igényeket. CÉGÜNK A GREE MAGYARORSZÁG SZERZŐDÖTT PARTNERE.

A Sinclair fő erőssége, hogy kiváló minőségű klímatechnikai terméket kínál ésszerű áron. Termékpalettája között megtalálható a klímatechnikai eszközök széleskörű választéka mint pl. a split mono, multi, split, légcsatornás, kazettás, parapet, mobil és egyéb ipari légkondícionáló berendezések.  Nagy raktárkészlettel rendelkezik és nagy hangsúlyt fektet az értékesítés után szolgáltatásokra. A teljesítmény - ár - minőség arány számukra a legfontosabb. A SINCLAIR márka célkitűzése hogy otthonosabbá tegye földünk lakosainak életét, nagy hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre is.