RIASZTÓRENDSZEREK

Cégünk elsősorban a kiváló minőségű kanadai DSC riasztó rendszereket forgalmazza, telepíti, javítja és karbantartja. A lakásba vagy más nem lakás célú ingatlanokba épített riasztók, másik nevén behatolásjelzők alapjába véve nem különböznek egymástól. A riasztóhoz csatlakoztatott egységeket pl: érzékelők, hang és fényjelzők, kezelőegységek stb, típusát és számát mindig a védett objektum helyi adottságai, illetve egyéni igények határozzák meg.

A riasztó szettek a rendszer alap egységeit tartalmazzák mint a központi egység akkuval és táppal, beltéri sziréna, kezelő egység illetve mozgásérzékelők. Családi házak és üzletek esetén a kültéri sziréna is fontos a hang és fényjelzés miatt. Egyéb opciós lehetőségként lehet füstérzékelőt vagy üzleti ügyfelek esetén üvegtörés érzékelőt illetve támadásjelző gombot rendelni. A belső védelem kiegészíthető kültéri védelemmel amihez a legjobb eszköz az infrasorompó.

A behatolásjelzők lehetnek vezetékes illetve vezeték nélküli rádiós kivitelű rendszerek. A stabilabb működés érdekében a vezetékes rendszereket ajánljuk. Rádiós riasztórendszert csak abban az esetben érdemes vásárolni ahol a kábelezés fizikailag vagy esztétikai okokból nem megoldható.

A riasztó rendszer alap esetben hang és fényjelzést ad, ezt célszerű kiegészíteni valamilyen átjelzéssel pl: GSM kommunikátorral ami riasztás esetén hanghívást küld a megadott telefonszámokra. A GSM átelző egy egyszeri beruházas ami SIM kártyával működik és azt az megrendelőnek kell biztosítani. A biztonság fokozása érdekében a rendszer távfelügyeletre köthető, ahol a diszpécser jelzés esetén járőrt küld a helyszínre és értesíti az ügyfelet a megadott elérhetőségeken. A távfelügyelet egy havi díjas szolgáltatás ahol a GSM átjelzőt és SIM kártyát nem kell megvásárolni, azt a havi szolgáltatási díj tartalmazza. 

RIASZTÓRENDSZEREK BESZERELÉSE

Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk a készülékek beszerelését. Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot!

Távfelügyeleti szolgáltatás havidíjak GSM/GPRS átjelzéssel

  • Lakossági 1 (lakások)                    4 000 Ft+Áfa/hó
  • Lakossági 2 (családi házak)          4 500 Ft+Áfa/hó
  • Üzleti 1 (80nm alatt)                     5 000 Ft+Áfa/hó
  • Üzleti 2 (80nm felett)                   6 000 Ft+Áfa/hó
  • Hűség nélkül 30 000 Ft+Áfa rendszer belépési díjat kell fizetni a GSM átjelzőért
  • 2 év hűség esetén ezt elengedjük
  • Ezek a díjak csak Debrecenben és a környékén (Józsa, Pallag, Sámsonkert, Bayk András kert) érvényesek!
  • Fontos: Pallagon, Sámsonkertben és a "kertségekben" 20 perces kivonulást tudunk vállalni!
  • Debrecen táblán kívül előzetes egyeztetés szükséges a kivonulás vállalhatóságáról

Az Alarm Wachter Kft. a Multi Alarm szerződött partnere.