Riasztórendszerek

Cégünk elsősorban a kiváló minőségű kanadai DSC riasztó rendszereket forgalmazza, telepíti, javítja és karbantartja. A lakásba vagy más nem lakás célú ingatlanokba épített riasztók, másik nevén behatolásjelzők alapjába véve nem különböznek egymástól. A riasztóhoz csatlakoztatott egységeket pl: érzékelők, hang és fényjelzők, kezelőegységek stb, típusát és számát mindig a védett objektum helyi adottságai, illetve egyéni igények határozzák meg.

A biztonság fokozása érdekében a rendszer távfelügyeletre köthető, ahol a diszpécser jelzés esetén járőrt küld a helyszínre és értesíti az ügyfelet a megadott elérhetőségeken. A távfelügyelet egy havi díjas szolgáltatás ahol a GSM átjelzőt és SIM kártyát nem kell megvásárolni, azt a havi szolgáltatási díj tartalmazza. A szolgáltatási díjakkal kapcsolatban >>ide kattintva tájékozódhat<< 

Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és az ország egyéb településein vállaljuk behatolásjelző rendszerek beszerelését rövid határidővel. Töltse ki a gyors ajánlatkérőt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Debrecenben, Budapesten helyszíni felmérés alapján pontos árajánlatot adunk. Töltse ki a legalul található árajánlatkérő űrlap

Riasztó rendszer alapegységei

A riasztó szettek a rendszer alap egységeit tartalmazzák mint a központi egység akkuval és táppal, beltéri sziréna, kezelő egység illetve mozgásérzékelők. Családi házak és üzletek esetén a kültéri sziréna is fontos a hang és fényjelzés miatt. Egyéb opciós lehetőségként lehet füstérzékelőt vagy üzleti ügyfelek esetén üvegtörés érzékelőt illetve támadásjelző gombot rendelni. A belső védelem kiegészíthető kültéri védelemmel amihez a legjobb eszköz az infrasorompó.

A behatolásjelzők lehetnek vezetékes illetve vezeték nélküli rádiós kivitelű rendszerek. A stabilabb működés érdekében a vezetékes rendszereket ajánljuk. Rádiós riasztórendszert csak abban az esetben érdemes vásárolni ahol a kábelezés fizikailag vagy esztétikai okokból nem megoldható.

A riasztó rendszer alap esetben hang és fényjelzést ad, ezt célszerű kiegészíteni valamilyen átjelzéssel pl: GSM kommunikátorral ami riasztás esetén hanghívást küld a megadott telefonszámokra. A GSM átelző egy egyszeri beruházas ami SIM kártyával működik és azt az megrendelőnek kell biztosítani. A biztonság fokozása érdekében a rendszer távfelügyeletre köthető, ahol a diszpécser jelzés esetén járőrt küld a helyszínre és értesíti az ügyfelet a megadott elérhetőségeken. A távfelügyelet egy havi díjas szolgáltatás ahol a GSM átjelzőt és SIM kártyát nem kell megvásárolni, azt a havi szolgáltatási díj tartalmazza. 

Árajánlat kérő űrlap