Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Riasztóberendezésekről

Cégünk elsősorban a kiváló minőségű kanadai DSC riasztó rendszereket forgalmazza, telepíti, javítja és karbantartja. A lakásba vagy más nem lakás célú ingatlanokba épített riasztók, másik nevén behatolásjelzők alapjába véve nem különböznek egymástól. A riasztóhoz csatlakoztatott egységeket pl: érzékelők, hang és fényjelzők, kezelőegységek stb, típusát és számát mindig a védett objektum helyi adottságai, illetve egyéni igények határozzák meg.

A riasztó rendszer alap esetben hang és fényjelzést ad, ezt célszerű kiegészíteni valamilyen átjelzéssel pl: GSM kommunikátorral ami riasztás esetén hanghívást küld a megadott telefonszámokra. A biztonság fokozása érdekében a rendszer távfelügyeletre köthető, ahol a diszpécser jelzés esetén járőrt küld a helyszínre és értesíti az ügyfelet a megadott elérhetőségeken.

A behatolásjelzők lehetnek vezetékes illetve vezeték nélküli rádiós kivitelű rendszerek. A stabilabb működés érdekében a vezetékes rendszereket ajánljuk. Rádiós riasztórendszert csak abban az esetben érdemes vásárolni ahol a kábelezés fizikailag vagy esztétikai okokból nem megoldható. 

Az alap vezetékes riasztórendszer szettek különböző darabszámú érzékelővel  rendelkeznek ami lakások, irodák, családi házak, üzletek védelmére elegendő lehet. Nagyobb családi házak, ipari jellegű épületek védelmére kérjen egyénre szabott ajánlatot ingyenes helyszíni megtekintéssel Debrecenben és környékén. 

A szettek a riasztórendszer alap egységeit tartalmazzák mint a központi egység akkuval és táppal, beltéri sziréna, kezelő egység illetve mozgásérzékelők. Családi házak és üzletek esetén a kültéri sziréna is fontos a hang és fényjelzés miatt. Egyéb opciós lehetőségként lehet füstérzékelőt vagy üzleti ügyfelek esetén üvegtörés érzékelőt illetve támadásjelző gombot rendelni. A riasztás esetén történő értesítés a megvásárolt GSM átjelzővel vagy távfelügyeleti szolgáltatással lehetséges. A GSM átelző egy egyszeri beruházas ami SIM kártyával működik és azt az megrendelőnek kell biztosítani. A távfelügyelet egy havi díjas szolgáltatás ahol a GSM átjelzőt és SIM kártyát nem kell megvásárolni, azt a havi szolgáltatási díj tartalmazza.  A belső védelem kiegészíthető kültéri védelemmel amihez a legjobb eszköz az infrasorompó

Külső védelmet szeretne? (kert, épület külsé része stb.)
Egyéb opciók a mozgásérzékelős védelmen felül
Szeretne e valamilyen átjelzést (több opció is megjelölhető)
Kábelhálózat amennyiben nincs kiépítve, azt hol lehet kivitelezni?