KLÍMATECHNIKA

Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nélkülözhetetlen készüléke lehet.

Vállalatunk tevékenységi körébe tartozik a különböző kivitelű split klímaberendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is több mint 15 éves szakmai tapasztalattal.

Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében kínáljuk a kiváló ár-érték arányú Sinclair és Gree márka termékeit 3-5 év garanciával. A készülékek közül szinte mindegyik wi-fi csatlakozással ellátott hűtő-fűtő légkondícionáló berendezések oldalfali, kazettás mennyezeti, parapett, légcsatornás, mobil stb kivitelben. Lehetőség van "multi rendszer" megoldással, egy kültérihez több beltéri egységet csatlakoztatni. A megfelelő készülék teljesítményének 2,6 - 3,5 - 5,2- 7 kw stb. kiválasztása főleg a hűteni vagy fűteni kívánt helyiség méretének (négyzetméter ill. légköbméter) és fekvésének meghatározásával történik. 

KLÍMABERENDEZÉSEK BESZERELÉSE

Hajdú-Bihar megyében és az ország egyéb településein vállaljuk a készülékek beszerelését. Kérjen árajánlatot!

Kategóriák