Klímatechnika

Cégünk rendkívül széles márka választékban kínálja klímatechnikai termékeit a vásárlói számára. Segítünk a vásárlók számára a legmegfelelőbb klíma kiválasztásában, valamint vállaljuk a berendezések beszerelését, rendszeres karbantartását és javítását.

Gyártók széles választékai állnak rendelkezésre mint  pl: Gree, Daikin, Sinclair, Panasonic, Midea, LG, Samsung, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba stb.

Klíma szolgáltatási díjak

klíma beszerelése: 42 000 Ft+Áfa - tól

klíma rézcsőhálózat kiépítése: 6000 Ft+Áfa/méter - től

klíma tisztítása: 8000 Ft+Áfa/ - tól

 

A fenti árak nem tartalmazzák a kiszállási díjat!

Klímatechnika kiépítése télre és nyárra

 

Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nékülözhetetlen készüléke lehet.

 

Vállalatunk tevékenységi körébe beletartozik a lakossági és ipari klímarendszerek tervezése, a berendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is. Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében minden ügyfelünk számára igyekszünk a lehető legtöbb segítséget megadni úgy a klíma kiválasztását, mint beszerelését és karbantartását tekintve.

 

A megfelelő klíma kiválasztása

 

Debrecenben az általunk forgalmazott klíma berendezések széles választéka áll az érdeklődők rendelkezésére és igyekszünk vásárlóinknak a számukra leginkább megfelelő készüléket ajánlani és beszerelni. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen sok múlik magán a kiválasztáson. Egyáltalán nem mindegy, hogy mik az ügyfél igényei, illetve, hogy milyen paraméterekkel rendelkező ingatlant, esetenként helyiséget szeretnének klíma berendezéssel felszerelni.

 

Ha megtörtént a készülék kiválasztása, rövid határidővel vállaljuk a klíma beszerelését Debrecenben, illetve az ország bármely más településén is. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, ami nem csak a kiválasztott készülék minőségére és hatékonyságára, hanem például a Debrecenben történő klíma szerelésére is vonatkozik. Munkatársaink naprakész szaktudásához sok éves tapasztalat is társul, melynek köszönhetően hatékony munkavégzés lesz a végeredmény.

 

Ne feledkezzünk el a szűrőtisztításról se!

Valószínűleg kevesen jegyzik meg, hogy mikor esedékes a légkondicionáló szűrőjének a tisztítása, pedig ez fontos dolog. Válasszon olyan klímát debreceni vállaltunktól, amellyel nem is kell emlékeznie erre, mert a készülék automatikusan figyelmezteti, ha eljött a szűrőtisztítás ideje. Így megvásárolt légkondicionálója mindig a maximumot nyújtja.


Sokan adottnak veszik a beltéri levegő tisztaságát, pedig bölcsebb dolog lenne inkább mindent megtenni annak érdekében, hogy valóban az is legyen. Egy kis időráfordítással és egy jó klíma beszerelésével Debrecenben sokat tehet azért, hogy otthonában, illetve munkahelyén mindig tiszta levegőt lélegezzen be. Tehát, a klíma beszerelését követően, érdemes évente időt szánni a karbantartásra is! Igényelje vállalatunk szakszerű szolgáltatását és biztos lehet abban, hogy a Debrecenben vásárolt klímája nem csak újonnan nyújtja majd a maximumot, hanem évek múltán is mindig friss és tiszta levegőt biztosít Ön és családja számára.

Inverteres vagy On/Off klíma?

Az inverteres klíma  az on-off klímával szemben sokkal hatékonyabban tud dolgozni, ám ezt a hatékonyságot csak hosszabb működés esetén képes elérni. 

KLÍMA VÁSÁRLÁS SORÁN FIGYELENDŐ SZEMPONTOK

A ma kapható klímaberendezések számos típusa választható. Léteznek osztott (split), mobil és ablak klímák. Ezek a berendezések nagyon jól funkcionálnak, többük extra felszereltséggel rendelkezik.

Veszéjforrás? Otthon?

A legionarius betegség vagyis a legionellosis tipikus civilizációs betegség, mely a levegőben található kórokozók által terjed.

Energia osztály

Az energiacímke az adott klímaberendezés energiafelhasználását mutatja, melyet hét különböző betűjelzéssel (A,B,C,D,E,F,G) és hét különböző színnel jelölt osztályba soroltak. Az A-val jelölt klímaberendezéseknek a legjobb az energia felhasználásuk, a G-vel jelölt berendezéseknek pedig a legrosszabb. 

A klíma tisztítás fontossága

A légkondicionálók beltéri egységének belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért célszerű a klímát tisztán tartani.

Please reload

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.