Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Kamerarendszerekről

 Az Alarm Wachter a világ két legnagyobb CCTV videomegfigyelő eszközöket gyártó cég a Dahua és Hikvision termékeit használja a kivitelezések során.

Otthonuk védelme érdekében kültéri éjjellátó kamera rendszerek beszerelését ajánljuk a leginkább. Egy családi ház teljes kültéri bekamerázásához már 4 kamera elegendő lehet. A betörőket már maga a kamera látványa is elriasztja a bűncselekmény elkövetésétől.


A telepített rendszer élő képeit el tudja érni a világ bármely pontjáról akár okostelefonon keresztül is. Ehhez nincs másra szükség, mint a rögzítőegységet a telepítés helyén lévő internetre csatlakoztatni a meglévő router segítségével. A rögzítőegységek a gyártók saját szervereihez csatlakoznak így nincs szükség külön IP cím beállításra. A lejátszáshoz szükséges program ingyen letölthető android és más mobil által használt operációs rendszerre. DAHUA HDCVI  technológiájú analóg rendszerek megfizethető áron minmum Full HD felbontással. Digitális IP alapú videomegfigyelő rendszerek komplexebb akár száz nagy felbontású kamera fogadására képes eszközök ipari felhasználásra. A rögzítéshez szükség van egy HDD tárolóra, amely méretétől függően 1 heti vagy akár több hónapnyi felvételt is képes rögzíteni. 

Inframegvilágitós kamerák különböző felbontással és látószöggel. A kivitel lehet cső vagy dome kinézetű. Számtalan variácó az ügyfelek igényeire szabva. 

Töltse ki  ürlapunkat és elékszítjük az Önnek legmegfelelőbb rendszerről az árajánlatot!

Debrecen területén ingyenes helyszíni felmérés alapján pontos ajánlatot készítünk a videomegfigyelő kamera rendszerről és annak telepítésről a helyi adottságoknak és az ügyfél igényeknek megfelelően. 

Kamerarendszer típusa
Kamera kivitele
Kamerák felbontása
Kamerák éjjellátó hatótávja
Opiconális eszközök
Amennyiben a kábelhálózat nincs kiépítve azt milyen módon lehet kivitelezni?