A SINCLAIR CORPORATION LTD. a klimatizációs technika, hőszivattyúk és a LED világítástechnikai termékek területére specializálódik. A SINCLAIR márka fő célja az, hogy kényelmessé tegye kék bolygónk lakóinak életét, és egyben környezetet is védje. A kutatásnak, fejlesztésnek, gyártásnak és a termékek tesztelésének szentelt nagy figyelemnek köszönhetően a SINCLAIR termékeket magas színvonalú minőség és megbízhatóság jellemzi. Ezen kívül elsődleges céljaink közé tartozik a tanácsadás a vásárlásnál és a vásárlás után is. A SINCLAIR márkát jelenleg három termékcsoport képviseli: 2004-től klímaberendezések, 2011-től pedig levegő-víz hőszivattyúk és LED világítástechnikai termékek

A SINCLAIR vállalat gazdasági képviselete 25 országban megtalálható... 

Fő erősségünk, hogy kiváló minőségű termékeinket ésszerű áron kínáljuk. A teljesítmény - ár - minőség egyensúlya számunkra alapkövetelmény. Termékeink széles skálája jól elérhető raktárokban kapható egész évben. Különös hangsúlyt fektetünk a tanácsadásra a vásárlásánál, a vásárlás utáni szervizre, a pótalkatrészek gyors kiszállítására, a rugalmas műszaki támogatásra, ezenkívül műszaki és kereskedelmi tanfolyamokat is szervezünk. A SINCLAIR márka célja, hogy kényelmessé varázsolja kék bolygónk lakosainak életét, nagy hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre is. A kutatásra, fejlesztésre, gyártásra és tesztelésre fektetett erőfeszítéseknek köszönhetően a SINCLAIR termékeket kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi.

SINCLAIR termék vásárlása esetén nemcsak egy minőségi terméket kap otthona vagy hivatala kényelmének biztosításához, hanem egyben egy partnerre is szert tesz, aki gondoskodik majd a termék hosszú élettartamáról.

Büszkék vagyunk a csapatunk által biztosított műszaki támogatásra és eladás utáni szervizre. Specializált technikusaink készen állnak a termékekkel kapcsolatos felhasználói igények teljesítésére. Erre a célra információs vonalakat létesítettünk, ahol műszaki specialisták állnak vásárlóink rendelkezésére. Megbízhatóan, gyorsan segítenek a termékek beszerelésével, használatával kapcsolatos kérdéseknél. A SINCLAIR termékek hivatalos weboldalán www.sinclair-solutions.com megtekinthető termékeink listája, az archívum, ezenkívül valamennyi termékünkhöz le lehet tölteni a használati utasítást. Szükség esetén gazdag választékot kínáló raktárunkból gyorsan elküldjük a termékeinkhez készült eredeti pótalkatrészeket és tartozékokat is.