A DSC PowerSeries PC1616 riasztóközpont

 

 

 

Áttekintő a DSC PowerSeries PC1616 riasztóközpontról

 

 

A közel 10 éve forgalomban levő New PowerSeries központcsalád legkisebb tagja a PC1616 központ, ami amellett, hogy máig a legnépszerűbb és legközkedveltebb eszköz, ár-érték arányban is kiváló választás, ha a DSC behatolásjelzőkről van szó. Nagyobb testvérei a PC1832 és PC1864 központok. Az évek során folyamatosan jelentek meg újabb verziók, de szinte minden esetben megőrizték a régi modulokkal, eszközökkel való kompatibilitást.

 

 

A család legkisebb központja alappanelen 6 érzékelőt/zónát képes fogadni, a megszokott PC5108 zónabővítő modullal kihasználhatjuk 9-16 zónákat is.

 

A billentyűzetekben is kihasználhatjuk a zónabemenetet (billentyűzetenként 1-et) általában 7. és 8. zóna, de természetesen bármelyik zónának programozhatjuk. Vezeték nélküli vevőegységet használva pedig 32 zónáig bővíthetjük a központot.

 

A központot 2 partícióra bontjuk. Partíciónként megadhatunk különböző élesítési módokat: Távozó, Otthonmaradó, és Éjszakai élesítés; az utóbbi két mód esetén lehetőség van a belépési késleltetés nélküli mód aktiválására is a [*][9] billentyűzet parancs megadásával.

 

A maximum 47 felhasználói kóddal lehetőség van kisebb irodákban, üzletekben történő felhasználásra is, úgy, hogy az alkalmazottak külön kódot használnak, így az 500 bejegyzéses eseménytárból később visszanézhető, hogy mikor melyik kódhelyen lévő kóddal élesítettek/hatástalanítottak.

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.