Dahua panoráma kamerák

A DAHUA IP videó eszközök egy új szériájának típusai - a panoráma kamerák - már nálunk is elérhetőek. Hozzáférhetők 4-12 megapixeles felbontásokkal, kül- és betéri változatban egyaránt, akár vandálbiztos vagy infra vetős kivitelekben is.

Dahua panoráma kamerák
 

Funkcionalitásukban ezek a kamerák egy nagyobb tér felülről lefedésére a legalkalmasabbak - ilyen helyek lehetnek kisebb üzletek, termek. A panoráma kamerák képe szeletekre bontható megfelelő DAHUA rögzítők segítségével, hogy a kép jobban áttekinthető és kezelhető legyen. Ezt hívják Fisheye Dewarp funkciónak, amely a következő képeken látható.

 

A kamerák alkalmasak az E-PTZ (elektromos Pan Tilt Zoom) funkcióra is, melynek segítségével a 180°-os kép területén pásztázási és pozicionálási funkciók kivitelezésére van lehetőség.

 

    

 

 

 

 

 

A kamerák továbbá rendelkeznek egy úgy nevezett Heat Map (Hőtérkép) funkcióval is, mely tökéletesen alkalmazható például a kereskedelemben, vásárlói szokások monitorozására. Ennek a funkciónak a bekapcsolása esetén a kamera eltárolja, hogy a kép melyik részében mennyi mozgás történt egy adott időintervallumban, majd ezt meleg és hideg színek segítségével tekinthetjük meg a kamera képén.

 

 

 

Azokon a pontokon, ahol a legtöbb mozgás történt az adott időintervallumban, ott narancssárga és piros színeket láthatunk, ahol kevesebb mozgás volt, ott a zöld és kék színeket alkalmazza az algoritmus. Ez az információ a kamera webes felületéről elérhető, és akár 7 napos időintervallumban használható. Ezt a funkciót rögzítő oldalon csak az ULTRA sorozat támogatja (NVR6XX-os széria), nem úgy, mint a Fisheye Dewarp funkciót, melyet már a 4XXX-es sorozatú -4K jelölésű rögzítőkkel is lehet használni és a mobiltelefonos klienseken is elérhető.

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.