Dahua IP kaputelefonok

​A DAHUA video IP kaputelefon termékcsalád 2016-ban lett bevezetve a hazai piacon.. Az új generációs eszközök széles választékban érhetők el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak.

A hagyományos „vezetékes” kiszerelésen kívül újdonság, hogy már wifis változat is kapható. A kültéri típusok között található egylakásos, illetve moduláris felépítésű kaputelefon rendszer is. Utóbbi esetén a főegység mellé könnyedén illeszthető még három-nyomógombos, billentyűzeti, ujjlenyomat- illetve kártyaolvasós alegység is.

 

 

Milyen funkciókra is képes a kaputelefon?

 

A szokásos video-audio beszélgetésen felül számtalan, a mai igényt kielégítő tulajdonságot kapott. Így például lehetőség van arra, hogy a beltéri egységen keresztül monitorozzunk a rendszerhez illesztett további IP kamerák képét. Emellett könnyedén készíthetünk pillanatképet vagy videót a kültéri egység kameraképéről. Amennyiben nem tartózkodunk otthon, látogatóink pár gombnyomással könnyedén hagyhatnak számunka videoüzenetet, melyet később akár vissza is nézhetünk. Ezen kívül az eszköz hangutasításokkal segíti a felhasználót a mindennapokban, ami természetesen magyar nyelvű.

 

 

Mobiltelefonnal könnyedén

 

Amellett, hogy a kaputelefon könnyedén Ethernet hálózatra illeszthető, fontos újítás a gyártótól, hogy a termékcsaládhoz elérhető egy ingyenes mobil applikáció is. Működését tekintve rendkívül felhasználóbarát, hiszen csöngetés esetén a kaputelefon IP hálózaton keresztül felhívja a telefont, így láthatjuk az élő kameraképet és távolról beszélgetést is bonyolíthatunk a szoftver segítségével. Az applikáció segítségével ezen felül lehetőség van az ajtó nyitására, sőt akár készíthetünk pillanatképet illetve videofelvételt is közvetlenül a mobiltelefonunkra. Az androidos okostelefonokra gDMSS, míg az iOS operációs rendszerrel futó készülékekre iDMSS névvel telepíthetjük a szoftvert. A kaputelefon beltéri egységein található bemeneteket könnyedén használhatjuk átjelzésre is, így egy esetleges riasztásról is egyből értesülhetünk az app segítségével.

 

   

 

 

Nem csak okos, esztétikus is

 

A Dahua Video IP kaputelefon megjelenésére nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Egy igazán modern kinézetű eszközről van szó, mely több színben is elérhető - lehet fehér, fekete vagy fém színű. Anyagában lehet hőkezelt üveg vagy műanyag. Az érintőkijelzős beltéri egységek esztétikusan kialakított állapotkijelző LED-ekkel, illetve rejtett mikrofonnal vannak ellátva, mely tovább erősíti a modern design-t.

Bruckner Sebestyén

rendszermérnök

DSC Hungária Kft.

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.