Dahua intelligens kamerák

Intelligens tulajdonságok

 

Megjelentek és azonnal teret nyertek az intelligens funkciókkal rendelkező Dahua eszközök. Egyre szélesebb körben alkalmazza és gyártja a Dahua azon termékeket, melyek rendelkeznek a következő opciókkal:

  • Vonalátlépés

  • Terület megsértése

  • Otthagyott/ellopott tárgy

  • Képszabotázs jelzés

  • Audio detektálás

  • Arcdetektálás

  • Emberek számlálása

  • Hőtérkép támogatása

 

A Dahua okos detektálásnak, illetve intelligens funkcióknak nevezte el a lehetőségeket.

Vegyük sorra azokat a Dahua kameraszériákat, eszközöket, amelyek teljesítik a mai modern igényeket, az intelligens videórendszer jellemzőit.

 

 

 

Eco-savvy

 

Elsőként az Eco-savvy sorozatot érdemes megemlíteni, ahol már megjelenik néhány jellemvonás.

A Vonalátlépés alkalmazására jó helyszín lehet egy kapubejárat. A logisztikában, raktári átadás-átvételnél hasznos lehet a vonal beállítása, hisz az átlépések utólagos lekérésekor azonnal látjuk a kifelé irányba mozgó árukat sorban, listába rendezve. Ilyen módon sokkal könnyebben átlátható és ellenőrizhető a készlet. Ezen felül a tilos zónába, a befelé irányba haladó és lézengő vásárlókat is gond nélkül ki tudjuk szűrni.

 

A Terület megsértésére - a kültéri védelem mellett - előremutató működés lehet, ha autó érkezésekor megjelenik egy adott részterületre vonatkozóan egy digitális jelzés, ami végül egy sorompót is felnyit. Ez nem a hagyományos riasztási felhasználás, viszont a kameraintelligencia ilyen jellegű kihívásra is alkalmazható, könnyen választ ad a különböző megrendelői igényekre. A végfelhasználó, a megrendelő elégedett lesz a látványos funkcióval és a modern digitális rendszerével.

 

Arcdetektálás. A különböző alkalmazások során egyszerű a személyek azonosítása. A megfelelő kamerapozíciókban - lásd belépési pontok - könnyen listázható a belépő személyek sora, igazolványképpel társítva. Kereshető, áttekinthető minden arckép.

 

 

 

 

Pro és Ultra PTZ

 

PTZ nyomkövetés Pro és Ultra szériás Dahua kamerákban

A Dahua PTZ kamerák használatakor Auto-tracking-el, nyomkövetéssel is kiegészülhet a videós rendszer. A követés indulhat manuálisan vagy automatikusan a meghatározott intelligens szabályok alapján. Miután átlépnek egy élesített vonalat, a kamera zoom és pozíció értéke automatán változik, lekövetve a célobjektumot.

 

 

 

 

Ultra-Smart IP

 

Végül az Ultra-Smart szériás Dahua IP kamerák következnek, melyben az Emberszámlálás és a Hőtérkép kap szerepet. Előnyös alternatíva, ha egy bolt tulajdonosának azzal tudunk érvelni a Dahua rendszer választásakor, hogy nemcsak visszanézésre használhatja a kamerarendszert, hanem napról napra, hónapról hónapra látogatói statisztikákat is készíthet. A be- és kijáratokhoz elhelyezett Ultra sorozatú kameráknál így nemcsak a magas képminőség lesz szembetűnő, de a kiskereskedelemben praktikus látogatók száma-diagram is látványos lesz.

 

  

 

A hőtérkép hasonló megközelítés alapján mutatja meg, hogy az adott területen belül hol, milyen mennyiségű aktivitás volt jelen, melyik a legforgalmasabb rész, illetve hol vannak az üzleten belül holt és hideg terek. Talán a legjobb típus a tulajdonság kiaknázására a Panoráma kamera, ahol a 360˘ -os kép területén hozzuk létre a hőtérképet, 5-12 megapixeles felbontások alapján.

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.