A DAHUA-ról

Videotechnikában már jól ismerjük a DAHUA nevet, viszont az intenzíven, rohamosan fejlődő és fejlődni kívánó cég már nemcsak az ágazat ennek oldalán jelenik meg termékeivel, hanem a biztonságtechnika egyéb területeire is sorra építi fel eszközeinek listáját. Látványosan megindult a HDCVI és IP kamerák mellett, a hő-, azaz termál kamerák széles választéka, a kaputelefonok sora, ami egyre több értékes funkciókat is tartalmaz. Ilyen például a "push üzenet", azonnali értesítést kapunk telefonunkra a már megszokott alkalmazás (DMSS) segítségével, ha a kültéri egységünkön (VTO2000A) bárki bejelentkezik. Előnye, esetlegesen nem tartózkodunk otthonunkban, de érkező vendégünket nem szeretnénk megvárakoztatni lakóépületünk előtt kizárva, be tudjuk engedni illetőt az alkalmazás segítségével is. A beltéri egységek (VTH1550CH) segítségével nem csak a kültéri egységbe épített kamera által megjelenített kép megtekintésével tudhatjuk meg, hogy ki csenget kapunknál, hanem a beltéri egységre ráillesztett, már kiépített IP kamerák képeit is láthatjuk. A beépített memóriára képesek vagyunk kültéri egységünkről kapott üzeneteinket és videó anyagát is tárolni, akár saját Dahua memóriakártya (akár 128GB) bővítéssel is. De ha ez sem lenne elég, a már meglévő NVR-re is rögzíthetjük a kültéri egységünk eseményeit. Mitől tehetjük még intelligensebbé otthonunkat úgy, hogy közös kezelő felületen használhassuk? A válasz egyszerű, DAHUA. Nem kell különböző gyártók, különböző alkalmazásait meg tanulnunk kezelni. Egy platform, egy típusú alkalmazás. Akár telefonos alkalmazásunkkal (IOS, Android) is megtehetjük, hogy lakásunkba telepített DAHUA beléptető rendszerek, illetve intelligens zárak (Bluetooth, Wifi) kezeljük. Mindezek mellé a DAHUA által kifejlesztett riasztó központjait és érzékelőit sem felejthetjük el. Bizonyos központokat beépített rögzítővel is elláttak (ARC5808C-C), hogy minél szélesebb legyen a skála elképzelésünk megvalósítására.

A rohanó technológia fejlődések hatására világunk és egyben mi is elkényelmesedünk. Szeretjük, ha technikai megoldásokat tudunk használni számos, hétköznapi mozdulatokra. Egy idilli világban, ha megérkezünk autónkkal lakóházunk kétszárnyas, öntött, díszített vas kapujához, imádott házikónk megismer és a kapu szárnyai azonnal nyílnak, hogy hazatérjek. Felébredve rózsaszín álmunkból tudjuk, hogy lakóházunk nem egy érző lény, viszont a telepített rendszám felismerő kamera (ITC237-PW1A-IRZ) azonosítani tudja a rendszerbe felvitt rendszámokat és utasítást ad kimenetén a kaputechnika vezérlő egységének az aktiváláshoz. Ez által pár másodpercnyi várakozás után "szezám tárulj!". A DAHUA termék portfóliójában szerepelnek a rendszám felismeréssel rendelkező IP kamerái is. Egy speciális megoldás van arra is, hogy DAHUA IP kamerák segítsenek egy nagyobb parkolóház kihasználtságát növelni. Segíti a gépjárművek irányítását, rendszámuk és színük alapján mozgásuk lekövetését és a parkolás ideje alatti folyamatos videó megfigyelését is.
A DAHUA Technologies Co., Ltd. 3000 mérnöke és több mint 10.000 dolgozója fejleszti és támogatja ezeket az innovatív előremutató technikai megoldásokat.
Ahhoz, hogy napjainkat megkönnyítve és leegyszerűsítve élhessük, elég egyetlen egy gyártó megoldásaiból választanunk. Legyen az egy egyszerű magánlakás, szálloda, parkolóház, egy komplex városirányítási megoldás vagy akár az ötkarikás, 2016-os olimpia Rióban, ahol mintegy kb. 2000 darabszámú Dahua kamerával figyelték és óvták az emberek nyugalmát, biztonságát. Egyetlen egy közös kommunikációs platformon elérhető minden. A nyelv és az érdek közös.

VTO2000A
- 1.3MP CMOS kamera, 2.8mm-es lencse
- Rozsdamenetes acél panel
- Éjjel látás támogatása 
- Távoli nyitásvezérlés támogatása 
- Audió- és videó üzenet hagyásának támogatása (Üzenetrögzítő)
- Csoporthívás funkció támogatása
- Süllyesztett & falra szerelhető

 

VTH1550CH
- 7 inches TFT LCD kapacitív kijelző
- 5 érintő gomb
- 6 csatornás riasztási bemenet / 1 kimenet
- 32 csatornás IP kamera felügyelet támogatása
- SD kártya bővítési lehetőség

 

ARC5808C-C
- 8 zóna bemenet, 4 kimenet
- 8 analóg videó vagy IP kamera fogadása és 1 analóg videó kimenet
- 4 audió bemenet, 1 audió kimenet and 1csatornán IP hang kapcsolat
- Helyi videó rögzítés és visszajátszás közvetlenül ill. web felületen vagy kliens programon keresztül
- Helyi ill. web-en keresztüli programozás.
- Ki- és bemeneti modulok csatlakoztathatók a buszon keresztül, max 64 db.
- PSTN,IP riasztás átvitel.
- SMS-ben riasztás értesítés (-C model)

 

ITC237-PW1A-IRZ
- 2MP CMOS szenzor (1920*1080)
- Motorizált lencse 4-8mm
- Infra távolság: 8m
- Rendszám tábla felismerés támogatása (tábla és szín)
- Kétirányú pillanatkép készítésének támogatása
- Belépési engedéllyel rendelkezők listás kezelése
- Rendszámtábla információk (adat, kép) mentése SD kártyára, ennek listázása

Copyright © 2017. Alarm Wachter Kft. - Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat

 4026 Debrecen, Péterfia u. 30   tel: 52/413-885   mobil: 30/218-2911   e-mail: ajanlat@alarmwachter.hu

  • w-facebook

Üzletfilozófiánk

Az Alarm Wachter, mint név, az egyik legismertebb Debrecenben a biztonságtechnikai és klímatechnikai piacon.

Megőrizvén ezt a státuszt, legfontosabb számunkra az ügyfelek egyénre szabott gyors, minőségi kiszolgálása, a professzionális és legjobb ár-érték arányú riasztó, kamera és klíma berendezések kiválasztása, azok szakmai ismerete, valamint minőségi kivitelezés és műszaki háttértámogatás.